Reikicursussen

  

          

 

 

 Reiki I

 Wat gaan we doen?

 Het eerste dagdeel hebben we het over de theorie van Reiki en de chakra's. Aan de hand van de syllabus gaan we kort in op de geschiedenis van Reiki, de afstemming en het openen van je kanaal, aardingstechnieken en de verschillende chakra's.

Daarna volgt een gehele dag  ( van 10 uur tot ong. 16.00 uur ) waarin we praktisch aan de slag gaan. Op deze dag doen we een meditatie en aardingsoefening, krijg jij je inwijdingen en worden jou de handposities uitgelegd zodat je precies weet wat je moet doen als jij 's middags zelf aan de slag gaat, uiteraard onder mijn zorgvuldige begeleiding.

Gedurende het laatste dagdeel gaan we nog wat dieper in op de chakra's en de verschillende reikibehandelingen en zal ik ook demonstreren hoe je een pendel kunt gebruiken bij de behandelingen.

 

Data en kosten

Omdat ik mijn eigen praktijk heb ben ik zeer flexibel wat betreft data en tijden. Om individuele aandacht te waarborgen werk ik met max. 4 en min. 2 cursisten.

De cursus duurt 1 gehele dag plus 2 dagdelen. De data bepalen we in onderling overleg. Je kunt je aansluiten bij anderen of je neemt je vrienden/vriendinnen mee!

De gehele cursus Reiki I, inclusief uitgebreide syllabus, kost € 180,-.

De cursus is incl. koffie en thee maar excl. lunch.

De schoenen gaan uit dus neem lekkere dikke sokken mee. Wees gerust, de rest van de kleding blijft aan.

 

Reiki II

 Wat gaan we doen?

 De tweede graad van Reiki is een uitbreiding van hetgeen je met de eerste graad in handen hebt gekregen.

Je krijgt weer een inwijding en hiermee neemt de hoeveelheid energie die je aankunt toe.

Ik zal je 12 Tera Mai Reikisymbolen aanleren met de bijbehorende mantra's waardoor je in staat zult zijn nog gerichter en krachtiger te werken. Deze symbolen hebben elk hun eigen energie en kunnen worden gebruikt voor specifieke klachten en problemen.

Ook kun je d.m.v. één van deze ymbolen mensen op afstand gaan behandelen. Degene aan wie jij Reiki wilt geven hoeft dus niet meer fysiek bij jou aanwezig te zijn maar kan zich bij wijze van spreken aan de andere kant van de wereld bevinden.

Data en kosten

Deze cursus duurt 1 dag , van 10.00 uur tot ong. 16.00 uur en 1 dagdeel.

Data in onderling overleg af te spreken.

De kosten van de cursus, incl. uitgebreide syllabus, bedragen € 220,-.

 

Reiki III en masteropleiding

 De Reiki III inwijding is een individuele inwijding welke een dagdeel zal beslaan.

De kosten hiervan zijn op aanvraag beschikbaar.

 

Na de reiki III inwijding kun je ook de masteropleiding volgen.

Deze opleiding maakt het je mogelijk om de essentie van Reiki over te dragen op anderen en ook zelf anderen in te wijden. Je kunt na de masteropleiding dus je eigen reikicursussen gaan geven.

De weg naar het masterschap is een weg van persoonlijke groei. Er wordt gewerkt aan het versterken van je persoonlijke kwaliteiten en het loslaten van persoonlijke belemmeringen.

Gedurende 1 jaar zal ik je d.m.v. maandelijkse bijeenkomsten begeleiden tot het masterschap en je ook de afzonderlijke inwijdingen leren.

De kosten hiervan zijn op aanvraag beschikbaar.