Even voorstellen 

 Een basis van vertrouwen is essentieel voor elke therapie.

Op dit moment ben ik voor jou waarschijnlijk nog een vreemde en is dat vertrouwen nog ver te zoeken.

Misschien kan het onderstaande je een begin geven.

 

Ik ben geboren in 1964 en ben beslist geen "zwever ", je weet vast wel wat ik hiermee bedoel. Mijn werkzame leven ben ik begonnen als jurist en meer dan 10 jaar heb ik het prima naar mijn zin gehad in het bedrijfsleven, zowel in Nederland als in Engeland. Na verloop van tijd echter voelde ik dat ik mijn rationele, intellectuele kant voldoende aandacht had gegeven en dat het tijd was mijn intuïtieve, meer gevoelsmatige kant te ontwikkelen.
Vervolgens heb ik meerdere intensieve opleidingen doorlopen bij verschillende scholen en instituten. Het resultaat is dat ik in 2004 een eigen praktijk ben gestart voor reiki-en edelsteenbehandelingen en tevens
Tera Mai reikicursussen ben gaan geven. In 2006 heb ik daar de reïncarnatie-en regressietherapie aan toegevoegd, welke nu de boventoon voert in mijn praktijk. Ter ondersteuning van de therapie maak ik soms ook gebruik van Bachbloesems ( druppels om in te nemen ).

Bij de School Reïncarnatie-en regressietherapie Nederland (SRN) te Utrecht ben ik ook betrokken als docente en mede eigenaar. In Januari 2021 zijn we begonnen aan de 35ste jaargang en zijn hiermee de oudste reincarnatie- en regressietherapie-opleiding van Nederland.

Door mijn kennis en ervaring die ik in de loop der jaren heb opgebouwd kun je er zeker van zijn dat jouw klachten en problemen op een holistische wijze zullen worden aangepakt.

Ik kijk naar de gehele mens en niet alleen naar de klachten en problemen!