Sylvia van Oosten

Leven i.p.v overleven

De therapie

Voor welke problemen is de therapie geschikt?

De therapie is geschikt voor allerlei problemen. Dit kunnen problemen zijn op mentaal, emotioneel, lichamelijk of spiritueel gebied. Denk bijv. aan gebrek aan zelfvertrouwen, relatieproblemen, angsten en fobieën, blokkades, eetproblemen, depressie, stress, burn-out, eczeem, pijnklachten, onvruchtbaarheid, rouwverwerking, problemen n.a.v. seksueel misbruik of algemene seksuele problemen, faalangst, zingevingsvraagstukken en ga zo maar door. Meer voorbeelden van problemen kun je lezen op de pagina "reacties cliënten".

Het uitgangspunt van de therapie is, dat elke klacht een oorzaak heeft en dat deze oorzaak vaak te vinden is in de ( meestal onbewuste) onverwerkte ervaringen in het verleden.

Vrijwel elk probleem en elke klacht is dus geschikt om met deze therapie behandeld te worden.


Wat gebeurt er in de therapie?


Je wordt aangezet tot het helen van je problemen door confrontatie ( herbeleving) met de onverwerkte ervaringen uit je verleden.

Onder mijn zorgvuldige begeleiding worden deze ervaringen opgespoord, in trance herbeleefd en alsnog verwerkt. met als resultaat dat de problemen en klachten die hierdoor zijn ontstaan, geheel verdwijnen of verminderen.

Deze ervaringen kunnen zijn ontstaan op volwassen leeftijd, de kinder/babytijd, geboorte, periode van zwangerschap en zelfs conceptie ( regressietherapie). Vaak voeren de probleem veroorzakende ervaringen nog verder terug, namelijk naar onverwerkte vorige levens ( reïncarnatietherapie).