Sylvia van Oosten

Leven i.p.v overleven

Routebeschrijving

Praktijkadres

Praktijk Sylvia van Oosten

Meidoornlaan 9, 2267 BA Leidschendam

( wijk Park Leeuwenbergh)

gelegen nabij den Haag.

Tel. 070 - 3900357

Bel gerust, als je telefoontje niet gelegen komt kun je altijd inspreken op mijn antwoordapparaat.

Mailen kan ook : sylvia.van.oosten@ziggo.nl


Routebeschrijving auto en openbaar vervoer

Vanaf Utrecht

Volg A12 richting Den Haag.

Neem afslag Voorburg (afslag 4).

Ga aan het einde van de afslag naar rechts richting Voorburg en meteen daarna weer rechts afslaan. Je komt nu bij stoplichten waar je weer naar rechts moet ( onder het viaduct door) . Je bent nu op de Prinses Mariannelaan en gaat rechtdoor, de blauwe ziekenhuisborden Diaconessehuis volgend. De ziekenhuisborden volgend sla je bij stoplichten linksaf en rijd langs het ziekenhuis en ga aan het einde van deze straat (= Fonteynenburghlaan) naar rechts de brug over.

Over de brug weer naar rechts en meteen naar links de Park Leeuwenberghlaan in. Daarna naar links de Meidoornlaan in, het tweede huis is nr. 9.

Parkeer gerust op de stoep of langs de kant van de weg ( er zijn geen parkeerwachten), maar als je ietsje verder doorrijdt en de hoek omslaat vind je ruimere parkeerplaatsen. Er is in de wijk volop ruimte om (gratis) te parkeren.


Vanaf Rotterdam

Volg A13/E19 richting Delft/Den Haag.

Neem afslag Den Haag-Zuid/Rijswijk ( afslag 7).

Daarna alsmaar rechtdoor (3 viaducten onder), houd het midden van de wegen aan.

Nadat je onder het 3de viaduct (en meteen ook na het 3de stoplicht) bent gereden maakt de weg rechtdoor een zéér scherpe bocht naar links. Let erop dat je hier dus niet rechtdoor gaat want dat lijkt op de doorgaande weg maar het is een afslag. Kort daarna ( bij de volgende stoplichten) neem je de afslag naar rechts (volg borden Westvlietweg). Daarna meteen links afslaan (een kantorenwijkje in) en de weg volgen tot aan het water (de Vliet). Volg de doorgaande weg naar rechts en deze weg ( Jan Thijsenweg) langs het water blijven volgen tot het gemeentebord Voorburg/Leischendam. Na dit bord neem je de 2de rechts de Park Leeuwenberghlaan in. Let goed op want het zijn zeer smalle , onopvallende zijstraten. (Als je voorbij landhuis Dorrepaal rijdt ben je te ver).

Daarna de eerste links de Meidoornlaan in, het tweede huis is nr. 9.

Parkeer gerust op de stoep of langs de kant van de weg ( er zijn geen parkeerwachten), maar als je ietsje verder doorrijdt en de hoek omslaat vind je ruimere parkeerplaatsen. Er is in de wijk volop ruimte om (gratis) te parkeren.


Met openbaar vervoer

Neem de trein naar station Voorburg. Vanaf het station is het ong. 15 minuten lopen naar de praktijk.

Als je met je rug naar het station staat zie je rechts een cafetaria (Stuut) en links een hotel. Ga naar links en loop langs het hotel en ga op de hoek naar rechts, langs een klein tuincentrum. De straat waar je nu loopt heet het Westeinde. Deze straat loop je helemaal uit tot het eind. Je ziet dan rechts een school liggen en links de brug. Loop de brug over , daarna naar rechts en neem de eerste links de Park Leeuwenberghlaan in. Deze weg loopt langs het landhuis Dorrepaal. Daarna de eerste links de Meidoornlaan in, het tweede huis is nr. 9.

Wil je een paar minuten lopen sparen dan kun je ook vanaf station Voorburg stadsbus 23 nemen richting Kijkduin en uitstappen bij halte Diaconessenhuis (ziekenhuis), dit is in de Prinses Mariannelaan. Vanaf daar zie routebeschrijving auto vanaf Utrecht (hierboven).